Gość Ewelina Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jakis czas temu (2 lata temu) zauważyłam że przy odbycie zrobił mi się jak by mały guzek ok 1mm, nie zmartwilam tym się szczególnie. Nie bolał, nie krwawił. Jednak z czasem (po roku) zaczął rosnąć i w środku odbytu jak by pojawiły się nowe, mniejsze. Nie wyróżniają się żadnym kolorem,czasem występuje lekki świąd). Okresowo je odczuwam jednak nie sprawiają bólu, jedynie przy zaparciach. Czasami odczuwam jak by się powiększały (puchły) a następnie dyskomfort ustaje. Co to jest? Boję się że to coś poważnego a ja zbagatelizowałam problem. Jestem młoda mam 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 To prawdopodobnie żylaki odbytu. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem ogólnym najlepiej proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi