Gość Agata Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Dwa miesiące temu miałam operację przepukliny pępkowej,w pierwszym tygodniu grudnia wracam do pracy.Proszę o informację,czy dźwigając kilka do kilkunastu paczek dziennie 20-30 kg narażam się *tylko* na nawrót przepukliny czy może mi grozić coś jeszcze w związku z tą operacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jeśli chirurg zadecydował o zakończeniu leczenia chirurgicznego to nie ma przeciwwskazań do dźwigania takich ciężarów. O wszystkim decyduje chirurg prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 witam 3 tyg temu mialem operacje usuniecia przepukliny, 2 dni temu kupowalem ziemniaki 5 kg i zapomnialem ze niemoge podnosc zanioslem je do samochodu jakies 20 m nic mnie nie boli czy moglo mi sie cos stac czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 czy moge dwigac po przepuklinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi