Gość Marta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jestem po biopsji cienkoigłowej (brak cech atypii) i po biopsji mammo. Lekarz podjął decyzję usunięcia guzka. Jak wygląda taki zabieg? Czy szczepić się na WZW? A jaki jest przybliżony koszt zabiegu wykonanego prywatnie? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Zabieg można wykonać w znieczuleniu miejscowym. Dobrze by było zaszczepić się przeciw WZWB przed zabiegiem (ale nie jest to obowiązkowe). Jeśli Pani chce się zaszczepić to zabieg będzie możliwy po 1,5 miesiąca. Koszt prywatnie około 500-1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Dziękuję bardzo. Termin na zabieg mam za 4 miesiące (na kasę chorych) i właściwie nie wiem czy jest sens przyszpieszać to i wykonać to prywatnie (chcę się zaszczepić przeciw WZWB)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Raczej można poczekać z uwagi na brak podejrzeń nowotworu w biopsji i spokojnie się zaszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jeszcze raz dziękuję! Czyli mogę spać spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi