Gość janusz Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Mam pytanie strasznie bola mnie plecy z tylu po obu stronach kregoslupa gdy wciagam powietrze bola mnie bardziej nie moge spac juz od trzech dni? zastanawiam sie czy te bole zwiazane sa z miesniem dolnym kregoslupa czy moze z nerkami? prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Trudno mi odpowiadać na taki pytania bez badania. Musi Pana bezpośrednio zbadać lekarz. Czasami badanie rękami wystarczy, aby stwierdzić pochodzenie bólu. W przypadku wątpliwości lekarz może zadecyduje o dodatkowych badaniach czyli np. USG jamy brzusznej czy też RTG kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi