Gość katarzyna... Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam od kiedy pamietam , mam pare guzkow wielkosci moze .05 cm w podbrzuszu... dodam ze jestem osoba dosc duża i mam sporo tkanki tłuszczowej , czy to mozliwe ze własnie to sa te guzki ? meczy mnie to juz dluzszy czas , ale one nie rosna i nie maleja , stoja w miejscu-nie bola chyba ze je przycisne. prosze o odpowiedz bo mysle juz o najgorszym !!! dodam , jestem kobieta mam 20 lat z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Prawdopodobnie to tłuszczaki. Trudno mi określić bez badania. Aby przekonać się co to dokładnie jest trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do chirurga. Można pozbyć się takich guzków usuwając je zabiegowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi