Gość mama Pati Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam, nie wiem juz gdzie szukac pomocy...moja 11letnia corka byla zle leczona na angine, 10-ego dnia choroby z ostrym ciaglym bolem w klatce zawiozlam ja do szitala gdzie rozpoznano rozwijajace sie ostrą infekcje paciorkowcowa. ASO wzroslo do 4500!!!5 dni na najmocniejszych antybiotykach, bole same ustaly, po miesiacu pojawily sie ale juz bolalo ja kilkanasci razy dziennnie, bol jak przebijanie nozem.wszystkie badania lacznie z kardiologicznym, rtg, reumatologia,rezonans kregoslupa pluca zebra wszystko ok, a bol trwa juz 3 miesiac-dziecko cierpi.zostaly sprawy psychiczne-nerwica, lecz po miesiacu lekow nie ma poprawy, a bol jest nadal ale po dotknieciu, nacisnieciu klatki-boli co chwile w innym miejscu martwie sie strasznie bo nikt nie moze jej pomoc a ona strasznie cierpi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Proszę jeszcze w tej sprawie skonsultować się w poradni leczenia bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi