Gość Michal Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Od czasu do czasu na zamym koncu penisa pojawia sie zaczerwienienie. Jest to bezbolesne. Rano przy oddawaniu moczu czuje lekkie pieczenie. Przez reszte dnia nieodczuwanle, przy czym od czasu do czasu podczas oddawania moczu czuje jakby skurcz miesni pod workiem mosznowym. Jest to uczucie tak jakby skurch mial miejsce wewnatrz. Czy powinienem udac sie do urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Koniecznie.Przyczyn może być kilka.Badanie laboratoryjne wykaże przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nygus Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 mam cos podobnego tylko mi w dodatku ropa leci i bol jest bardzo intensywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nygus Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 czy to jest groźne jak poleciała mi krew z penisa ?? czy moge miec dziecko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aqsica Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 wiecie co moje 2 letnie dziecko tez ma to tylko jego to boli jak naciagam mu napletek to placze a i jeszce leci mu krew i ropa i ma strasznie zaczerwienionego napletka co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BONIFACY Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 to jest gorsze i niebezpieczniejsze jak syfilis i brak kasy-proponuje wsadz fiuta do kwasu a nie do byle jakiej cipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 mam podobny problem czerwone krostki na prąciu jak to wyleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juh Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi