Gość Beno Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam od dwóch miesięcy lecze u lekarza rodzinnego czerwone plamy na wewnetrznej części napletka z których czasami wycieka krew w niewielkich ilosciach. Z poczatku przepisano mi masc clotrimazolum po ktorej sie tylko pogorszylo, a nastepnie mocniejsza o dzialaniu przeciwgrzybicznym z antybiotykiem. Nastąpiła juz niewielka poprawa po tej drugiej maści, jednak po zakonczeniu 14-dniowego stosowania zgodzie z instrukcja na ulotce, objawy znowu zaczynaja sie nasilac. Proszę bardzo o porade co mam z tym zrobić, ewentualnie do jakiego udac sie lekarza bo mam wrarzenie ze internista sie dopiero na mnie uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Radzę w tej sprawie udać się do dermatologa. On bardziej jest rozeznany w postępowaniu w takich przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi