Gość Ania Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Niedawno wykryłam w prawej piersi duży, twardy guz.Nie odczuwam żadnego bólu. Byłam już u lekarza, zrobiono mi ultrasonografię. Powiedziano mi że to nie jest nic poważnego, ale bardzo się boję bo zalecono zrobienie także biopsji. Czy będzie konieczne usunięcie tego guza? I czy może się okazac że jednak to coś poważniejszego? Bo mam dopiero 24 lata i nie wiem czy w takim wieku mogą się zdarzac takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Skoro lekarz stwierdził, że to nic poważnego to zaopewne tak jest. W chwili obecnej oczywiście dalsze postępowani będzie zależało od wyniku biopsji. Proszę się uspokoić i poddać badaniom. Nowotwory dotyczą osób w każdym wieku dlatego biopsja musi wykluczyć taki stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi