Gość Paweł Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mam zapytanie czy jeżeli zaniechałem brania leku przeciwzakrzepowego Fragmin przez 2 dni to stanie się coś złego/ 6 dni temu miałem zabieg usuwania krwiaka podudzia i po wyjściu ze szpitala piłem alkohol przez 2 dni, stąd ta przerwa w braniu leku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Należy z powrotem powrócić do brania leku. Przerwa jest niewskazana, ale nic nie powinno się z powodu niej stać oprócz gorszego wchłaniania krwiaka i gojenia rany pooperacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Lekarz nie kazał mi nic brać żadnych leków . Jeśli nie biorę leków to mogę pić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jestem 4 miesiące po operacji to jak mogę pić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Oprócz tego, ze jesteś zapewne alkoholikiem-bo żaden normalny człowiek ne chleje przez 2 po operacji.Kolego szkoda środków z NFZ na Ciebie. Przemyśl to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi