Gość rozalia z krakowa Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam, jestem 4 tygodnie po laparoskopowym usunięciu pęcherzyka zółciowego. Do tej pory było dobrze, od 2 dni mam nudności, a dzisiaj były od samego rana, nie mam apetytu, nie mogę jeść i mam jeszcze wrazenie ze coś gęstego spływa mi do gardła i muszę często przełykać, a kataru ani innych temu podobnych nie mam - co robić!!!co to moze być, iść z tym do internisty??? strasznie się denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Trzeba wybrać się do lekarza. Objawy raczej nie są związane ze stanem po usunięciu pęcherzyka żółciowego. Musi zbadać Panią lekarz. Może to objawy zapalenia błony sluzowej żołądka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herjjkj Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 refluks zolciowy jest czestym powiklaniem po usunieciu pecherzyka zolciowego, zolc cofa ci sie do zoladka i do przeyku , sczeglnie w nocy ,nastepnie do gardla i zatok i potem ci splywa spowrotem do gardla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi