Gość Paweł Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Pół roku temu przeszedłem laparoskopową operację mającą zlikwidować żylaki powrózka nasiennego lewego. Operacja jednak nie dała żadnego efektu. Ostatnio zauwazyłem niebolesny, twardy guzek,o średnicy około 4mm w przebiegu naczyć pod lewym jądrem. Nie wiem od kiedy go mam, ale wydaje mi się, ze mógł tam być już przed operacją. Jego odnalezienie nie było łatwe, ponieważ jest wyczuwalny tylko podczas leżenia, kiedy to żylaki się opróżniają. Czy powinienem być zaniepokojony tą zmianą? Dodam, że mam 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Bez badania trudno ustalić czym jest zmiana. Najlepiej udać się z tym problemem bezpośrednio do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi