Gość Milena Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam serdecznie, wcześniej pisałam już tutaj lecz nie mogłam zalaźć tego wątku. Mój problem dotyczy tego, przed wakacjami (czerwiec) pojawiła mi sie niewielka krostka na wzgórku łonowym(było to dość spore wycieła mi niewielka ilość białej ropy a nastepnie krew), na poczatku myslalam ze to zwykły*pryszcz* ktory po jakims czasie zniknie. Nie znikł, udałam się do dermatologa- przepisała mi jakąś maść dzieki ktorej wszystko przygasło i się zagoiło. Nawróciło mi się to nicały tydzien temu a dzisiaj znowu wyciekła ropa z krwia. Podobnie mialam przy torbieli lecz na kosci ogonowej a było to w styczniu. Czy to moze być to samo? Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Prawdopodobnie nastąpiła wznowa. Trzeba ponownie w tej sprawie skontaktować się z dermatologiem. On napewno zaleci odpowiednie postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Futerkowa Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jaką maść przepisał ci dermatolog? Mam podobne i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi