Gość Kamil Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 WItam w 7 klasie podstawówki zostałem uderzony kamieniem. Po lewej stronie łuku brwiowego . Rana została zszyta. Została mała blizna po zaszyciu, i guz (obrzęk) który widać pod swiatło dzienne. Chciałbym się pozbyc tego obrzeku. Od czasu do czasu boli mnie to miejsce i nieraz mnie kuje jak by mi ktos igłe wbijał w to miejsce. Mam 26 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Trudno mi ocenić czy można tą zmianę usunąć bez wykonania badań. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem ogólnym. On po badaniu (być może tez konieczne będzie wykonani RTG czaszki) zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam skonsultowałem się z chirurgiem ogólnym zostało wykonane RTG czaszki i lekarz Stwierdził że wszystko jest wporządku. Kazał mi do neurologa się zgłosić w sprawie tych objawów bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi