Gość Grzesiek Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam 19lat i problem ten mam już od dłuższego czasu. Po masturbacji wypływa mi z penisa taka żółta przezroczysta wydzielina nie ma zapachu. Tak samo jak jestem blisko z dziewczyną, również ta wydzielina się pojawia, ale przed stosunkiem jak się podniecę. Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 To po prostu sperma, która pojawia się często w małych ilościach jeszcze przed osiągnięciem orgazmu w czasie dużego podniecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi