Gość katarzyna Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam niezwykle delikatna i wstydliwa sprawe... Dzis podczas kapieli dostrzegam u siebie niepokojaca zmiene na lewej czesci wargi sromowej. Jakiej 0,5cm od wejscia do pochwy zawuazylam, maly czerwnoy guzek. Ujelam go w palce, aby doladnie sie mu przyjrzec i zabolal mnie. Jest to mala kuleczka, ktora, tak jak wspominalam wczesniej, boli przy dotykaniu. POdczas chodzenia, czy siadania nie odczuwam zadnego dyskomfortu. Ma wielkosc malego ziarnka grochu. Jetsem osobą dbajaca o higinene intymna, takze to chyba nie z braku czystości? Bardzo sie obawiam, bowiem jeszcze nigdy nie zdarzyla sie mi podoba sytuacja. Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Na pewno w tej sprawie należy skonsultować się z ginekologiem. Najczęściej w tej lokalizacji występują torbiele Bartoliniego, wskutek zaczopowania gruczołów przedsionkowych pochwy najczęściej na skutek stanu zapalnego. W większości przypadków leczenie miejscowe daje dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Najlepiej iść do ginekologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi