Gość Lucyna Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dwa tygodnie temu przeszłam zabieg laparoskopi, usunięto mi woreczek żółciowy, około 6 dni temu miałam ostre bóle ale przeszły, martwię się ponieważ mam żółte zabarwienie skóry i oczu, czy może to wskazywać na powikłanie ? żółtaczke? przed wyjsciem ze szpitala robiono mi testy na jej obecność, były prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Proszę ponownie zgłosić się do lekarza. Wykonać badania krwi tj. morfologia, bilirubina, GGTP, ASPAT, ALAT oraz usg jamy brzucha. To może być żółtaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Moja żona miała ponad 1 miesiąc temu laparoskopowo usuwany woreczek, ale teraz zauważyła żółte zabarwienie oczu i mniewa bóle mówi że to wontroba zażywa lek cholestil, co robić mamy 4 miesiączne dziecko i mieszkamy na wsi daleko do szpitala brak samochodu co począć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi