Gość Janusz Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Miesiąc temu miałem zabieg dotyczący usunięcia wyrostka robaczkowego. Wszystko było w porządku, rana szybko się goiła, po tygodniu zdjęli mi szwy itd. aż do dziś. Obudziłem się z bólem w okolicach blizny. gdy przyciskam dłonią ze średnią siłą, odczuwam kłucie takie, jak przed zabiegiem miesiąc temu. Gdy się śmieje, gdy kaszle, gdy usiłuję oddać stolec - kłuje mnie dość mocno w brzuchu w okolicach blizny. Co mi jest? Bardzo proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Trudno na to pytanie odpowiedzieć bez badania. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Takie objawy mogą sugerować pojawienie się przepukliny w bliźnie pooperacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi