Gość Dominik Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam. Mam 29 lat i pragne sie zwrocic z prosba o probe udzielenia mi odpowiedzi na pytanie dotyczace bolu podbrzusza i odbytu. Mianowicie od okolo miesiaca odczuwam bol w podbrzuszu tuz nad lonem i w chwili tego *klucia* towazyszy temy przeszywajacy bol w odbycie. Jakis czas temu stwierdzono u mnie lekko powiekszona prostate, jednakze wowczas nie towazyszyl temu zaden bol. Wybralem serie antybiotyku Nolicin. Bol pojawil sie pozniej. Obecnie we wlasnym zakresie aplikuje sobie doodbytniczo jeden czopek Diclofenac przed snem. Bol nieco ustapil, jednak pojawiaja sie cykliczne nawroty. Wykinalem badanie USG jamy brzusznej oraz prostaty i wszystkie narzady wydaja sie byc w porzadku. Pecherz takze bez zmian. Badanie urynologiczne rowniez nie wykazalo zadnych symptomow wskazujacych na drogi moczowe. Prosze o ewentualna rade odnosnie zalecanych dalszych badan. Wiem, ze zdiagnozowanie problemu oparte na subiektywnym opisie bedzie praktycznie nierealne, jednak z gory serdecznie dziekuje za namacalne chocby okreslenie przyczyn mojej przypadlosci. Pozdrawaim, Dominik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Takie objawy mogą wynikać z chorób prostaty, jąder, odbytu. Najlepiej skonsultować się jeszcze z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam. Dziekuje serdecznie za odpowiedz. Pozdrawiam, Dominik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gorzata Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 jestem kobietą i mam identyczne bóle wiec predzej to chyba cos z odbytem a nie prostatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja mam takie krótkie mocne kłucie w prostacie i czasami w cewce albo nad odbytem raz mnie bolało w cewce przy napinaniu mięśni podczas oddawania moczu tak z godzinę po masturbacji.te bóle mam to zaraz po masturbacji albo i pozniej. chce skonczyc z masturbacją. mam 16 lat. nie wiecie co to może być? pliiiis pomóżcie! dodam, że choruje na nerwice (nie byłem na badaniach ale to wiem) i w okresie niemowlęcym miałem powazne problemy neurologiczne. BŁAGAM O POMOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 witam mam 32 lata i jestem kobieta i mam takie same objawy, moj ginekolog powiedział ze wszystko jest ok. Ale wcale nie jest. Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi