Gość Monika Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam Tydzień temu przeszłam operacje usunięcia torbieli jajnika lewego. Była to operacja w znieczuleniu zewnątrzoponowym. Od wczoraj odczuwam drętwienie i mrowienie w nogach. Dodam jeszcze, że moje stopy są ciągle zimne. Czy możliwe jest,że są to powikłania związane ze znieczuleniem w kręgosłup? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Po tak długim czasie teraz dopiero pojawiające się dolegliwości raczej nie mają żadnego związku z przebytym znieczulenie zewnątrzoponowym. W razie utrzymywania się dolegliwości sugerowałbym konsultację w tej sprawie z neurologiem, a być może też z chirurgiem naczyniowym (takie objawy mogą świadczyć o niedokrwieniu kończyn dolnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gra Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Już kilka lat mam mrowienie w nogach.neurolog nic nie widział.Byłam u chirurga też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Proszę jeszcze w tej sprawie spróbować skonsultować się z chirurgiem naczyniowym oraz wykonać badania morfologii krwi oraz poziomu potasu, magnezu i wapnia we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewka Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 ja miałam taką operację cztery miesiace temu, niby wszystko doszło do siebie...wróciłam do pracy gdzie nie był zbyt ciepło i od tygodnia mam okropne bóle które promieniują aż na całą nogę.Czy jest mozliwe żebym dostała stan zapalny??? ponoc operowany jajnik jest dużo słabszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emilka Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja miałam operacje kilka tygodni temu i czasami odczuwam drętwienia nóg. Niby zwykłe mrowienia, ale ja się obawiam, że to właśnie po znieczuleniu w kręgosłup. Czy to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam was kochane ja te? mialam usowany torbiel na jajniku i te? odczowam mrowienie nog martwi mnie to jest to mrowienie lydek szczegolnie kiedy leze. co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kryś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 byłam znieczulona w kręgosłup sześć razy ale ostatnio lekarz chyba dopiero uczył się na moim kręgosłupie bo wkuwał się okropnie ........myślę że dlatego po zewnętrznej stronie uda od biodra po kolano odczuwam drętwienie od operacji minęło dwa miesiące . kryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 witam Dwa tygodnie temu miałam zabieg ginekologiczny, znieczulenie zastosowano ogólne.Mam pytanie .Czy ma prawo boleć kręgosłup lędżwiowy przy schylaniu i siadaniu. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi