Gość j/k Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam w styczniu mniałem usuniety guz (nowotwór )jelita grubego jestem juz po chemni ,czuje sie dobrze .wyniki markerów cna mam dobre 0,60 dlatego nie chca mi zrobic tomografu ciała a dzis robiłem sobie badanie OB i wynik tego badanie jest 31 co to znaczy co mam robic dalej.prosze o pomoc,dzekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Wynik badania OB nie jest bardzo duży (u osób starszych norma jest nawet do 20). Niewielki nawet stan zapalny wystarczy, aby wynik oscylował w granicach 20-50. Proszę ewentualnie ten wynik jeszcze skonsultować z onkologiem i postępować zgodnie z jego zaleceniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi