Gość Krzysztof Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam 7 dni temu rociołem palca. Chirurg na pogotowiu założył mi ok 5 szwów. Kazał się zgłosić po tygodniu. Niestety zachorował, a żaden lekarz nie ma czasu. Polska służba zdrowia. Zastanawiam się czy mogę to zrobić samemu czy lepiej iść prywatnie. Jest to rana płatowa cięta placa II ręki lewej. Biore antybiotyk palec nie boli i wygląda że ładnie się goi. Czy po ściągnięciu szwów moge go umyć wodą utlenioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Można,ale nie polecam,może wystąpić infekcja,w gabinecie zabiegowym /chirurgicznym,może zrobić,to pielęgniarka/lub prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudyna Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam mam pytanie czy pomoc doraźna ściąga szwy czy muszę się udać do poradni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi