Gość Wojtek Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam, od paru dni mam narastający ból prawego jądra. Przy dotyku w nie odpowiednim miejscu jądra ,przy poruszaniu się jest wiekszy niż zwykle. Ból także występuje w pachwinie oraz po prawej stronie brzucha pod pępkiem. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 To być może stan zapalny jądra i/lub najądrza. Radzę w tej sprawie pilnie skontaktować się z lekarzem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Byłem w szpitalu, ponieważ ból się nasilił. Podejrzewano skręt jąder, przez co *rozcinano* mosznę. To jednak było zapalenie, lecz mam pytanie: Czy po takiej małej operacji można spożywać alkohol? Operacja moszny była 11.19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tak, można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam. Czy ból w prawym jądrze może nie pochodzić od jądra? Wiem, że to dziwnie brzmi, ale byłem u urologa, miałem robione USG jąder i lekarz nic nie stwierdził. A co jakiś czas boli jak chodzę. Jak leżę nic nie boli. Dodam, że mam zniesioną lordozę lędźwiową. Czy mam to zwalić na kręgosłup? Czy Pan doktor może sugeruje jakieś inne jeszcze badania na to jądro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi