Gość renesaga Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam. Otoz dzis z rana bylo wszystko wporzadku. W poludnie (gdzies kolo 12) zauwazylem dziwne okolo 3-5 cm (dlugosc) i 1-2 (szerokosc) zgrubienie lub cos na wyglada guzka. Nie boli mnie ten owy guzke ani nie powoduje zadnych dolegliwosci. Nie przyjmuje zadnych lekow, ostatnio mialem bol karku zwiazany z przewianiem go teraz czuje sie dobrze. Jestem osoba palaca, od dluzszego czasu nie uprawiam seksu. Zapewne poradzicie mi aby szedl do urologa, ale chce wiedziec cos dodatkowo czyli, czy moge pojsc z tym w poniedzialek poniewarz dopiero w pon przyjmuje urolog ktoremu mozna powiedziec ufam i wiem ze zajmie sie na powaznie moja przypadloscia (poniewarz drugi lekarz kotry przyjmuje w przychodni nie ma za dobrej opinii a wiadomo ze nie bede ryzykowal) Kazde dodatkowe informacje bede mi bardzo pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Faktycznie najlepiej aby przyjrzał się temu urolog. Spokojnie można poczekać do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renesaga Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dziekuje za porade. Mozna to tez opisac podobnie jak w innych tematach ktore tutaj znalazlem. Zgrubienie, cos na wzor guzka,, uwypuklenie etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renesaga Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Aha i to zgrubienie nie jest odkladnie pod zoledziem tylko w miescu gdzie zaczyna sie napletek (tam gdzie napletek wyrasta ze tak to nazwet z trzonu) no i rzecz jasna ze moja przypadlosc jest wieksza podczas zwodu (ale nie boli) Przepraszam za dwa posty z rzedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 I wiadomo już co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi