Gość zaniepokojona Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam, oddalam dzisiaj pierwszy raz nietypowy stolec dlatego chcialam sie zapytac czy wszytsko jest ok. W pierwszej czesci wydalania mialam zaparcia i stolec taki grudkowaty ciemny a w drugiej jasniejszy( ciemno-zołty) i luzniejszy( nie byl wodnisty tylko tak jakby skruszony). Do tego od jakiegos czasu piecze mnie odbyt i mam minimalne slady krwi na papierze toaletowym. Czy to moze miec z tym jakis zwiazek? Za kilka dni sie wybieram do proktolaga. Dodam ze mialam robione badanie krwi ktore wyszlo dobrze i badanie na pasozyty rowzniez z dobrym wynikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Bez badania trudno powiedzieć co może być przyczyną takich dolegliwości w Pani wypadku. Pieczenie odbytu, krew na papierze, zaparcia mogą wskazywać na szczelinę odbytu, ewentualnie żylaki, stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaniepokojona Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dziekuje za odpowiedz ale mi chodzilo glownie o ten stolec czy jest prawidlowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Stolec raczej nie budzi podstaw do niepokoju. Po badaniu proktolog wyjaśni Pani wszystko dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi