Gość Piotrek Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Moje pytanie skierowane jest do slecjalisty ktory byl by w stanie odpowiedziec mi co to moze byc! Guz jest twardy i zaczerwieniony, umieszczony jest w gornej czesci posladkow (pomiedzy nimi). Odczuwam bol emanujacy z niego wraz ze *swedzeniem*, bol jest bardzo uciazliwy wrecz denerwujacy. Bardzo prosze o pomoc w mojej sprawie gdyz nie wiem co z nim zrobic i jak sie go pozbyc. Z powazaniem Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 To może być torbiel włosowa, a zaczerwienienie i świąd mogą świadczyć o stanie zapalnym. Najlepiej skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi