Gość Wiola Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Cześć! Mam 17lat. Moim problemem są bolesne miesiączki. Boli mnie podbrzusze najczęściej z prawej strony. Co miesiąc lądowałam w szpitalu dostawałam zastrzyki rozkurczowe, teraz krew pojawia się częściej. Dopiero wczoraj dostałam okresu a ból jest od ponad tygodnia cały czas. Dopiero wczoraj dostałam okresu. Co mam z tym zrobić? Strasznie się boję Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Czy była Pani konsultowana przez ginekologa? Trzeba przede wszystkim skonsultować się bezpośrednio z ginekologiem, wykonać badanie usg, może zastosować leczenie hormonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi