Gość Matt Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Mija 2 tydzień od wyciecia wyrostka robaczkowego... Po 5 dniach wróciłem do domu Po 7 dniach poszedłem na kontrole i było wszytsko dobrze sciagneli mi szwy... z srodka wyleciało troche krwi lekarz jeszcze ją wyduszał i potem załozyli mi taki wąziutki i krociutki jakby plaster (dziwnie sie to nazywało) po 2 dniach miałem to sciagnąc i na koncu tego plastra powstał mi duzy odcisk.. Po sciagnieciu opatrunku on pek wyleciała woda ale pojawiła sie krew troche sie zmniejszył ale nadal jest ta krew i nie wiem czy mam z tym isc do lekarza czy nie... ten pecherz jest koło blizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Na pewno trzeba w tej sprawie udać się ponownie na kontrolę do chirurga. Trudno mi udzielać szczegółowych informacji co do dalszego postępowania bez badania bezpośredniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi