Gość Magda Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam. Mój ośmioletni synek od urodzenia posiada *znamię* w pachwinie w postaci pieprzyka otoczonego trochę ciemniejszą skórą. Trochę przypomina to *myszkę* z tym wyjątkiem że nie jest owłosione no i kolorystycznie nie aż tak bardzo brązowe. Moje pytanie: czy tego typu znamię powinno zostać usunięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 O tym czy zmiana jest podejrzana o proces nowotworowy musi zadecydować dermatolog po dokładnym badaniu zmiany. Ja na podstawie samego opisu nie podam Pani w tej sprawie konkretnej odpowiedzi. Trzeba z tym problemem udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi