Gość Martyna Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam serdecznie! Wydaje mi się, że od około 2-3 lat mam pod stopą coś jak guzek, który przy chodzeniu jest bolesny. W zasadzie jest on tylko odczuwalny kiedy chodzę w tzn balerinkach, tj butach na bardzo płaskim obcasie. Jest on oczywiście nie widoczny gołym okiem, i delikatnie, bardzo delikatnie wyczuwany *pod palcem*. Tak się teraz zastanawiam, czy ewentualnie może mieć z tym związek trądzik, który jak teraz analizuje pojawił się również w tym okresie. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.... z poradą, gdzie mam się skierować, i o jakie badania poprosić lekarza prowadzącego. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Trudno mi określić czym może być ten guzek bez badania. Najlepiej z tym problemem skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem ogólnym, który po badaniu wytłumaczy Pani co to konkretnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi