Gość Katarzyna Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Mam 53 lata.Kilka lat temu usunięto mi woreczek żołciowy, powiklania to przepuklina pooperacyjna.Dodatkowo stwierdzona przepuklinę dolnego odcinka przewodu pokarmowego. Od jakiegoś czasu miewam silne ataki brzucha, uczucie rozpierania w środku, jakby coś wychodziło na zewnątrz. Od tygodnia ataki tak sie nasiliły że wszystko kończy sie w szpitalu.Dostaje kroplówkę po której ból ustępuje i powrót do domu. Ataki dopadają mnie teraz co drugi dzień.Ostatnio po posiłku, ale po wymiotach wszysko ustało.Kolejny posiłek i znów to samo, wymioty i tym razem szpital. Po dowiezieniu do szpitala nie jestem w stanie sama chodzić, odretwiałe nogi i ręce. W EKG podczas ataku równiez stwierdzono nieprawidłowości. Oczywiście atak nie występują tylko po posiłku. Proszę o pomoc .Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Proszę Pani trudno mi konkretnie cokolwiek Pani doradzać bez szczegółowych informacji czyli wyników badań laboratoryjnych, obrazowych, kart wypisowych ze szpitala. Takie nagłe bóle brzucha mogą być spowodowane bardzo liczną grupą schorzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 czesc mam 27 lat tez mam bole brzucha i pluca mnie bardzo bola nie wiem co mi jest ,,,,czasami mam dusznosci pomucie nie chce jeszcze umierac mam spanale dziecko i poznam fajnego chlopaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi