Gość Krzysztof Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Jestem chory na skazę białkową .W momencie kiedy pojawia się na skórze prącia po 2-5 dniach ma żywe ciałko (śr.ok.1,5 cm ), które bardzo swędzi .Ciężko mi się goi( kilka dni albo wiecej ) .Nie wiem czekać aż się zagoi samo czy iść do lekarza.Jakiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Radzę w tej sprawie udać się do lekarza i to najlepiej dermatologa. Jest wiele leków dostępnych na receptę, które na pewno pomogą w Pana przypadłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi