Gość karol Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Od dzieciństwa miałem problem z penisem było skrzywione pracie oraz penis był odstajacy poziomo w duzym stopniu w lewa strone kilka lat temu przeszedłem operacje pracia operacja sie udała pracie było proste oraz w ogóle nie odstawal poziomo dostałem leki po operacji które miały w duzej mierze ograniczac wzwody niestety wzwody nastepowały w wyniku czego zaczał on znowu odstawac w lewa strone dosyc bardzo pracie jest proste ale penis odstaje słyszałem mozliwosc operacji tej dolegliwosci jest szansa na skuteczny zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Oczywiście wykonuje się takie zabiegi. Po badaniu urolog zadecyduje czy rzeczywiście jest potrzeba wykonywania u Pana takiego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ostatnio miałem operacje penisa ! zmniejszyli mi go !~! ale zauważyłem że staje sie coraz większy ,! moja narzeczona codziennie patrzy mi w spodnie i dotyka go ! jest strasznie duży i wystaje ze spodni ! co robic ? gdy robimy sex , penis nie miesci sie do jej sipki a jak sie mieści to strasznie ją boli *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Trzeba ponownie w tej sprawie udać się do lekarza, który zmniejszał penisa. Być może konieczny okaże się jeszcze jeden zabieg. Proszę używać także w czasie stosunków duże ilości żelu intymnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi