Gość Anna Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Mam 34 lata, ostatnio na usg wykryto u mnie guza piersi na głębokości 4,3 mm, zaotoczkowo obszar o niejednorodnej echogenności o nieregularnych obrysach wielkości 22,4mm*5,5mm*10mm.Skóra więzadła Coppera prawidłowe, węzły pachowe niepodejrzane. Badanie CA15 -wynik dobry Czy to może być rak a jeżeli to jakie stadium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Zmiana jest podejrzana. Radziłbym ją usunąć w całości i poddać badaniu histopatologicznemu. Jesli jest to rak o tej wielkości co rozpoznana guz to zmiana jest bardzo zaawansowana (guzy do 2 cm lepsze wyniki leczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Mam 29 lat jestem po amputacji piersi prawej w 2000 roku.Tego roku w kwietniu miałam usuniętego guzka z piersi lewej(włókniak na szczęście).Ostatnio byłam do kontroli i pani doktor powiedziała ze mam miąższ piersi lewej niejednorodny.Nie wiem co to oznacza i czy to jest coś złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarnulka1975 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 mam34 lata.na badaniu usg wykryto u mnie guzka w wielkosci niecalego 1 cm w lewej piersi.wynik brzmi*w pl na godz7 obszar hipoechogenicznyo zatartych zarysach ok 8mm,ze slabym cieniem akustycznym do weryfikacji.poza tym zmian o charakterze tu nie znaleziono.obecnie czekam na bioosje.jestem przerazona.prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi