Gość Bartek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 WItam Dr, Mam 30 lat i od kilku lat przebywam poza granicami kraju , zadko bywam w Polsce. Od jakiegos czasu zauwazylem dziwne zgrubienie jakby kuleczke pomieczy odbytem a woreczkiem mosznowym nie mam pojecia byc moze nie zauwazylem tego wzesniej. Raz na jakis czas czuje to jakby podraznione i delikatne nabrzmiale. Odchodze od zmyslow myslac o najgorszym :o( Czy moglbym prosic o jakos porade w zwiazku z tym. Z gory dziekuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Być może to tylko zwykły żylak odbytu. Trudno mi odpowiedzieć bez badania. Musi Pana zbadać lekarz bezpośrednio. On odpowie Panu konkretnie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 dziekuje bardzo za odpowiedz...znalazlem kilka podobnych watkow mianowicie ma to kolor skory i powieksza sie gdy jest podraznione jak np przez papaier toaletowy...Wydaje mi sie ze bede musial jednak udac sie do polski w styczniu na jakies badania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 zgrubienie to znajduje sie jakies kilka cm od odbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi