Gość ania Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 1. czy HCV+ z HCV rna- to jest na całe życie, chodzi mi o to czy kiedyś po kilku lub kilkunastu latach od biopsji może się to RNA zmienić na + i co może o tym świadczyć(objawy)??? 2 czy w/w przypadku podwyższone ALAT I ASPAT do 80 i 140 to już cos poważnego??? 3. i inny okaz, czyli ja, od pięciu lat HBSAg+, więc pewna tego że go mam zrobiłam HBS ilościowe tak by wiedzieć na czym stoję w sensie zaawansowania...a tu ku mojemu zdziwieniu wynik *3 czyli ujemny...o co chodzi??? dodam że ALAT i ASPAT mam w normie i pozostałe wyniki też. dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 do mojego wątku....wynik *3, ...mały błąd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 o rany znowu ta gwiazdka...mam na myśli znak mniejszości czyli wynik poniżej 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi