Gość Marcin, 15 lat. Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dzisiaj po 5h po obiedzie wypróżniłem się i na końcu wypróżniania się wyleciał czerwony kał. Na początku był koloru jasnego brązu lub ciemny pomarańcz i cały czas był miękki. Na obiad miałem ziemniaki, mięso oraz buraki. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Być może spowodowane to było właśnie spożytym posiłkiem (buraki). Jeśli objawy się powtórzą i nie będzie to związane z pożywieniem radzę skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magik Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Od bardzo dawna mam jakiś dziwny kolor kału koloru czerwonego,na pewno nie od buraczków bo nie jadam i nic z takich rzeczy nie wiem co się dzieje ale to się dzieje od dłuższego już czasu.Prosze o pomoc jakie moga być objawy i od czego?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Bez badania bezpośredniego trudno powiedzieć. Najlepiej w tej sprawie skosnultować się bezpośrednio z lekarzem. Samo badanie przez odbyt może dać dużo odpowiedzi. Być może kał trzeba będzie dać do analizy na zawartość krwi utajonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi