Gość Marcin Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wiem, że jest dużo postów na ten temat, jednak nie umiem dopasować żadnego do swojego przypadku. Mam 19 lat, jakiś czas temu zauważyłem ciemną krew podczas wypróżniania, raz nawet zaobserwowałem trochę śluzu, to było jakiś czas temu i potem już brak śladów krwi, parę tygodni temu przez krótki okres krwawienie znowu się pojawiło przy czym nie występuję teraz lecz czuję dyskonfort podczas wypróżniania i zauważyłem białą krostkę, która nie jest całkowicie na zewnątrz tylko troche w środku i czerwone żyły koło odbytu. Czy mogę użyć jakiś środków z apteki czy konieczna jest wizyta u lekarza i jakiego? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Radzę udać się na konsultację do chirurga ogólnego najlepiej proktologa. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania i leczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi