Wysokie ALT AST

u?ytkownik
honoolulu

Dzień dobry, w poniedziałek zrobiłam badanie krwi AST 110 ALT 191, we wtorek powtórzyłam badanie ALT 98 (zakres referencyjny * 34) AST 198 (z.r. 10-49) czy ktoś może wiedzieć co to może być?

Odpowiedzi znajdują się poniżej

Twoja odpowiedź