Skocz do zawartości
eChirurgia
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość radek

Krótkie wędzidełko a długość penisa we wzwodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość radek
Witam. Czy krótkie wędzidełko ma wpływ na długość penisa w czasie erekcji? Wydaje mi się, że mam za krótkie wędzidełko, ponieważ kiedy penis jest w stanie spoczynku i ściągam napletka, to ściąga się do końca, ale przy tym ciągnie żołędzia w dół :( a kiedy penis jest w stanie erekcji, to napletek normalnie schodzi z żołędzia do końca, jednak z przodu penisa jest fałd skóry, gdyż ten napletek nie schodzi już dalej poza żołędzia i nie widać właśnie tego lekko różowego ciała które jest pod żołędziem, a które widać w całości, kiedy penis jest w spoczynku :( czy ten fakt sprawia, że penis nie może być dłuższy? Mam 21 lat i mój penis w stanie erekcji ma 13-13.5 cm :( P.S. I jeszcze jedno pytanie na temat tabletek Penilarge na powiększenie penisa. Biorę je od 4 dni i chciałem się dowiedzieć, czy one faktycznie dadzą jakieś rezultaty? Mam ok 188-189 cm wzrostu i ok 78-80 kg wagi i biorę 2 tabletki dziennie. Czytałem mnóstwo opinii i komentarzy na temat tego środka na różnych forach i zdania są podzielone. Jedni twierdzą, że to pic na wodę i nic to nie daje, a drudzy chwalą sobie te tabletki, gdyż widzą po nich efekty. Niektórzy większe, niektórzy mniejsze, ale jednak. Tych chwalących jest zdecydowana większość. Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi na powyższe pytania. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość stapler
Czy krótkie wędzidełko ma wpływ na długość penisa w czasie erekcji? - tak, może mieć wpływ, a przytoczone przez Pana objawy właśnie świadczą o zbyt krótkim wędzidełku napletka czy ten fakt sprawia, że penis nie może być dłuższy? - może niestety tak być chciałem się dowiedzieć, czy one faktycznie dadzą jakieś rezultaty? - jest to substytut diety i raczej wątpię, żeby dawał jakieś efekty co do wielkości członka, bardziej działa na psychikę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi