Skocz do zawartości
eChirurgia
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Adam

Naderwanie wędzidełka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adam
Podczas stosunku z dziewczyna zorientowalem sie ze krwawie. Gdyz okazalo sie ze peklo wedzidelko penisa.Po okolo 10 minutach zatrzymalo sie krwawienie. Od stosunku minelo 8 godzin i teraz nie odczuwam bolu i przy oddawaniu moczu tez nie.Tylko gdy porusze napletek to czuje jakby szczypanie.Co moze byc tego przyczyna?Czy to sie samo zagoi i ile to dni trwa?Czy sa jakies masci ktore goja rane?Prosze o szybka odpowiedz.Z gory dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość stapler
Taka rana powinna zagoić się samoistnie. Nie trzeba stosować żadnych specjalnych środków. Należy tylko dbać o higienę tego miejsca czyli dokładne mycie wodą z mydlinami i osuszenie. Z ruchami w zakresie napletka naciągającymi wędzidełko radziłbym się wstrzymać na około tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Adam
A czy konieczna jest wizyta urologa, bo czytałem w wypowiedziach ze zabieg musi być skoro się goi i nie ma bólu czy zabieg jest konieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość stapler
Nie trzeba wykonywać żadnego zabiegu jeśli rana goi się. Gdyby po tygodniu występowały nadal jakieś problemy skontaktuj się z urologiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dodano
Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marek

Miałem dwa dni temu to samo tylko że mi się to od górnej części oderwało jakby odczepiło z tego co widzę jak się zagoić to raczej nie będzie z tym problemu nawet całe zsunąłem żeby sprawdzić i się zsuwa tylko że nwm czy z czymś po tym nie będę miał kłopotu bo to nie fajnie wygląda nwm jak będzie po zagojeniu czy mam się przejmować w końcu to ważna część ciała 

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ KTÓRA MI POMOŻE 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Paweł

Krótkie wędzidełko napletkowe objawy zdjęcia = >  mojachoroba.pl/choroby/krotkie-wedzidelko-napletkowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi