Witam. Mam pewien problem od pewnego czasu. Codziennie swędzi mnie skóra bez powodu. Żadnych pryszczy ani nic podobnego nie mam. Tak po prostu swędzi mnie skóra podczas pocenia się swędzą mnie plecy. A w nocy podczas spania to chyba wszystko praktycznie. W nocy to nie panuje nad sobą [nie kontroluje się bo tak *mocno* śpię]. Nie wiem co jest. Jak się wykąpie to nic nie jest ale po wykąpaniu podczas spania[mija gdzieś 3h od wykąpania gdy ide spać] ale gdy śpię to swędzi mnie skóra i nie mogę się opanować. Czasami to nawet w nocy gdy się przebudzę to idę się spłukać prysznicem zimną wodą. Nie wiem co jest grane. Nigdy tak nie miałem tak długo. Prędzej to nawet w dzień mnie swędziało a teraz to chyba zaczynam *zdrowieć* bo tylko mnie swędzą plecy podczas spocenia i skóra podczas spania. Prędzej też tak miałem ale nie aż tak jak teraz.
Jakby co to mam 14 lat i mieszkam na gospodarstwie.
Darek., ponad rok temu
Witam:) Mam dokladnie taki sam problem co Ty. Ciagle się drapie, wszystko mnie swędzi bez powodu. Staram sie złagodzić to zimnymi prysznicami, ale nie zawsze daje to jakiś pożadany efekt. Powiedz mi czy uporałeś sie juz z tym problemem?
Konrad, kilka miesięcy temu