Forum Chirurgia » Stulejka, napletek, wędzidełko, obrzezanie » Napletek po ściągnięciu

Napletek po ściągnięciu

Czy normalne jest,że napletek w stanie spoczynku po ściągnięciu i puszczeniu wraca na żołądź ? We wzwodzie jest pod żołędzią i nie ma tego problemu.
niewiadomy, ponad miesiąc temu
Tak, jest to normalne, tak właśnie powinno to wyglądać.
Marcin, ~
Witam. Mam podobny problem z tym że w stanie spoczynku napletek ściągam normalnie a w zwodzie schodzi ale tylko do połowy żołędzia palcami ściągnę za żołądź ale zaraz napletek powraca i znajduje się przy końcu żołędzi, czy będzie mi to przeszkadzało podczas stosunku??
kamil, ~
Mozliwe ze masz za krótkie wędzidełko dlatego powraca ale musiał bys wyprobowac jezeli podczas stosunku nie bedzie rpzeszkadzac to ejst ok
Roman, ~
Prawdopodobnie mam za krótkie ale napletek powinien sam się zsuwać za żołądź prawda??
kamil, ~
Jak będzie przeszkadzało to wtedy zacznij się martwić. Powinie, nie powinien... jak jest tak jest, czasami się sam zsunie, czasami nie, itd.. jeżeli w czasie seksu nie ma problemu i innych dolegliwości to wszystko jest OK.
Marcin, ~
Strona: 1 

Napisz odpowiedź

Imię

eChirurgia.pl jest serwisem informacyjny. Decyzje dotyczące leczenia muszą być podejmowane przez lekarza.