Kilka miesięcy temu przedźwignąłem się. Od razy poczułem, że coś jest nie tak. Miałem wrażenie miękkich nóg, a na podbrzuszu pod skórą czułem dziwne pieczenie i swędzenie, zwłaszcza nad penisem. W nocy najprawdopodobniej miałem gorączkę, ale niestety nie miałem dostępu do termometru.
Objawy nie ustępowały, a nawet pojawiały się nowe - wychodzące żył na penisie, powiększony węzeł chłonny w pachwinie i ból w mosznie podczas wytrysku.Poszedłem do lekarza rodzinnego. Nie potrafił postawić diagnozy, ale profilaktycznie przepisał Diclac. Brałem go przez tydzień. Sytuacja się poprawiała do momentu masturbacji.Po niej nastąpiło nasilenie objawów.
Poszedłem z tymi dolegliwościami do chirurga i urologa. Obaj zalecili badanie krwi i moczu. Badania nic nie wykazały.
Z czasem zacząłem leczyć się sam. Od trzech tygodni się nie onanizuję oraz smaruję podbrzusze i penisa żelem Lioton 1000, który wyraźnie pomaga, ale nie likwiduje objawów do końca. Zwłaszcza swędzenia na podbrzuszu (uczucie to nasila się przy noszeniu ciasnych spodni).
Proszę o pomoc
Michał, ponad pół roku temu
W zasadzie taki problem jest trudny do rozwiązania internetowo. Być może powinien Pan zgłosić się jeszcze do dermatologa.
haemophilus, ~
Swędzenie odczuwam pod skórą, więc chyba jednak nie jest to sprawa dla dermatologa
Michał, ~
To nic, że pod skórą. Nerwowy odczucie świądu rzutują ze skóry - to problem dermatolgiczny.
stapler, ~
Witaj kolego, według mnie to będziesz miał przepuklinę!!! Idź do lekarza i skonsultuj.
Nieznający się, ~